Activitats a Blanes del dijous 12 al diumenge 15 de març

Dijous 12 de març

§ A les 12 hores, a l’Ateneu Sa Fera Ferotge (carrer Mas Enlaire nº 3), homentge a Ovidi Montllor.

§ A les 19 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), Xerrada: “Aspronis, model de lleure inclusiu”.

§ De 20,20 a 21,45 hores, a la sala de socis del Primer Casino de Blanes (Pg. de Pau Casals, 36), i dins del cicle de xerrades sobre “Arts i Oficis a la Vila de Blanes”: La cuina com a art i metodologia gastronòmica, a càrrec del Restaurant El Sorrall.

Divendres 13 de març

erc_presentacioddd§ A les 19 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2) Presentació del treball de final de grau de la blanenca Joana Muñoz Mora “Itinerari Joaquim Ruyra a Blanes: quan el paisatge es fa literatura”.

§ A las 21 hores, a la Casa del Poble (Passeig de Dintre, 18): presentació de la candidatura d’ERC a les eleccions municipals

Dissabte 14 de març

§ De 9 a 20 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes, organitzada pel club Twirling Blanes: Final territorial zona 1, base i absolut.

§ De 10 a 14 hores, al carrer Muralla (a prop del Casal La Cooperativa), taula informativa de l’Agrupació Blanenca d’Electors – Batega per Blanes

§ A les 22 hores, a l’espai creatiu Morralla, ubicat a l’Av. de l’Estació, 70 -nau 4-.: Festa Electrònica amb DJ’s locals i espectacle de circ amb els talleristes de Morralla.

Diumenge 15 de març

§ De 9 a 20 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes, organitzada pel club Twirling Blanes. Final territorial zona 1, base i absolut.

§ De les 12 a les 18 hores, a la Pl. dels Dies Feiners i organitzada per l’entitat Ginkgo Biloba.
Jornada de sensibilització amb els animals (teatre, dansa, música…)

§ A les 18 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), representació de “L’impresario in angustie”, de Domenico Cimarosa, portada a l’escena per “Òpera Jove”.

logo_ABE§ A les 18:30 hores, a la Casa del Poble (Passeig de Dintre, 18), presentació de l’Agrupació Blanenca d’Electors – Batega per Blanes.

Acitivats per celebrar el 1er Aniversari del Casal La Coopertiva

aniversari _cope

Clicar a sobre de la imatge per ampliar-la