Els Mossos d’Esquadra detenen dos responsables d’un club de cànnabis de Blanes per tràfic de drogues

Façana del local de l'entitat A.C.A. Shiva - Associació de Fumadors / JFG

Façana del local de l’entitat A.C.A. Shiva – Associació de Fumadors / JFG

Els Mossos d’Esquadra han detingut la presidenta i un soci d’un club social de cànnabis de Blanes per tràfic de drogues i associació il·lícita. La investigació policial va començar a finals del 2014 arran de la sospita que, aprofitant l’associació de fumadors, es dedicaven a vendre marihuana.

Aquest dijous, agents d’investigació i de l‘Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) han fet l’entrada i escorcoll del local, situat al carrer de la Fe de Blanes. Han detingut una dona de 34 anys, que seria la presidenta del club, i un home de 28, com a soci. Cap dels dos té antecedents. Els mossos s’han endut dos ordinadors, caixes amb droga, balances de precisió i documentació del local.

La investigació al club social de cànnabis va començar a finals de l’any passat i ha culminat aquest dijous amb l’entrada i escorcoll via autorització judicial. Els Mossos d’Esquadra van començar a indagar arran de la sospita que, des de l’associació de fumadors situat al carrer de la Fe de Blanes, també es dedicaven a traficar amb marihuana.

L’operatiu policial, en el qual van participar agents d’investigació i de l’ARRO, va acabar amb la detenció de dues persones. Una dona de 34 anys i veïna de Lloret de Mar i un home de 28 i veí de Blanes mateix. Els mossos van intervenir dos ordinadors, caixes amb droga, balances de precisió i documentació. Atribueixen als dos detinguts delictes contra la salut pública i associació il·lícita.

Comunicat del Club Shiva – Associació de Fumadors

Queridos socios:
Como algunos ya sabreis ayer jueves por la tarde, hacia las 16,30; se presentaron los Mossos en el club procediendo al registro minucioso del local y la identificacion de los socios que alli se encontraban a esa hora.
En ese momento en el local se encontraba la presidenta Lili y 5 socios entre ellos Tarick que ejercia ese dia de socio voluntario. El resultado fue la detencion de Lili y Tarick que fueron trasladados a la comisaria de los Mossos en Blanes y el traslado a comisaria y declaracion de los otros 4 socios que alli se encontreban que fueron saliendo sin cargos conforme declaraban.
Hoy el abogado del club intentara que nuestros compañeros Tarick y Lili puedan declarar y puedan salir hoy mismo.
Asi pues y como comprendereis el club permanecera cerrado hasta que no sepamos a que ha venido todo esto y ya iremos informando de nuestros dos socios que deben estar pasandolo muy mal y de cuando podremos volver a abrir el club.

Salud y cannabis!!