Activitats a Blanes durant els dies 17, 18 i 19 de juny

Divendres 17 de juny

§ A les 22 hores, al patí de la Magnòlia de la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2, i dins l’espai “Promocionem la cultura, fomentem la lectura”.  Contes sota la lluna, a càrrec d’Albert Ros, pescador i exsubhastador.

Dissabte 18 de juny 

§ De les 9 a les 13 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes, i organitzat pel Club Rítmica Blanes. Festival d’Estiu de Gimnàstica Rítmica.

§ De les 9 a les 20 hores, al camp municipal de futbol de Can Borell (Ctra. de Malgrat), i organitzat pel FC 4 Vents: II Torneig de Futbol Base. 

§ A les 16 hores, a la Pl. dels Dies Feiners, i organitzat per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre: Sorteig d’un val de 7.000 euros entre els compradors de les botigues de l’Associació. 

§ A les 19 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16): Estampa Aragonesa. Folklore aragonès: jotes, poemes, teatre i cançons aragoneses, a càrrec de l’Agrupación Artística Aragonesa de Blanes i comarca. 

§ A les 22 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): L’Esbart Joaquim Ruyra presenta la nova temporada 2011. 

Diumenge 19 de juny 

§ De les 9 a les 20 hores, al camp municipal de futbol de Can Borell (Ctra. de Malgrat), i organitzat pel FC 4 Vents.  II Torneig de Futbol Base. 

§ De les 9,30 a les 14 hores, a la platja de la badia de Blanes, a l’alçada del Pg. de Cortils i Vieta, i organitzada pel Club Rem Treumal. 1a Regata Lliga Catalana Banc Fix (25 llaguts). 

§ De les 10 a les 13 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva (paratge de Mas Cuní, 43), i organitzat pel Club Esportiu Blanenc de Gimnàstica Rítmica. Festival de Final de Curs de Gimnàstica Rítmica. 

§ De les 10 a les 14 hores, amb sortida de la Pl. d’Espanya i arribada al Pg. de Dintre, davant l’Ajuntament, amb recorregut per diversos carrers de la vila, i organitzada pel Club Esportiu Grions d’Orientació. IV Cursa Popular Vila de Blanes d’Orientació. Prova puntuable per a la Copa Girona 10. 

§ De les 10 a les 14 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics, i organitzada pel Centre Clínic Veterinari Mireia Balliu i el Consell Comarcal de la Selva. Desfilada Solidària Canina dels animals del Centre d’Acollida d’Animals de la Selva, amb l’objectiu que la gent els adopti. 

§ De les 10 a les 13 i de les 15 a les 20 hores, a la pista vermella de la Ciutat Esportiva de Blanes (paratge de Mas Cuní, 43), i organitzat pel Club Esportiu Shorey Ryu Blanes. Campionat de Catalunya Infantil de Kenpo. 

§ A les 12 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26). L’escola de l’Esbart Joaquim Ruyra presenta la nova temporada 2011. 

§ A les 19 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26). L’Esbart Joaquim Ruyra presenta la nova temporada 2011. 

§ A les 20 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics. Audició de sardanes a càrrec de la Cobla Flama de Farners


FESTES DE VEÏNATS

Dissabte i diumenge, 18 i 19 de juny.

Festes de S’Auguer.

Festes del Port.