Un nou dispositiu policial a Blanes acaba amb 300 identificats i 25 actes per infraccions

També es van inspeccionar dues discoteques de la zona d’oci nocturn de Blanes

Panell informatiu propietat d'una discoteca de Blanes / JFG

Panell informatiu propietat d’una discoteca de Blanes / JFG

Agents de Mossos d’Esquadra de la comissaria de Blanes, efectius de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), agents de la Unitat Regional de Policia Administrativa (URPA), juntament amb agents de la Policia Local Blanes i els vigilants d’Adif, van establir la nit del passat dissabte a diumenge un dispositiu de vigilància i control a la zona de l’estació de Blanes per tal de controlar l’oci nocturn de la població i prevenir els il·lícits penals.

Les accions policials que es van dur a terme durant la nit s’emmarquen dins el dispositiu VIA que s’ha portat a terme a la zona de l’estació de tren durant l’estiu i la tardor, i que ara es torna a posar en marxa.

Els resultats d’aquest dispositiu, pel que fa a la Llei de seguretat ciutadana, ha estat el següent:

– 300 joves identificats
– 16 actes per tinença de substàncies estupefaents
– 6 actes per consum de substàncies estupefaents
– 3 actes per tinença d’armes prohibides

Pel que fa a les ordenances de civisme municipals, es van aixecar 27 actes per consum d’alcohol a la via pública i es van comissar les ampolles de beguda. També es va comissar un telèfon mòbil que podria estar sostret.

Durant el dispositiu els mossos van detenir una persona per atemptat contra els agents de l’autoritat.

Cal destacar que en aquesta ocasió van participar efectius de l’URPA, que van fer inspeccions en dues discoteques. A la primera discoteca es van aixecar sis actes. Una per manca de documentació, una altra per manca de controlador d’accessos i quatre actes per localitzar quatre menors dins el local. En aquest establiment els efectius de la Unitat Regional de Medi Ambient van sancionar els responsables de la discoteca per l’exposició d’una serp pitó d’uns 4 metres en un terrari darrera la barra.

En la segona discoteca es van aixecar dues actes. Una per manca de documentació i una altra per irregularitats en el nombre de controladors d’accessos.

La coordinació i col·laboració entre els cossos policials es continuarà fent per tal de detectar i prevenir les diferents conductes il·legals que es puguin produir en el futur, tant a la zona de l’estació de Blanes com en d’altres carrers de la població.