Reunió de l’esquerra independentista de Blanes per discutir les bases d’una candidatura de ruptura

CUP de Blanes

CUP de Blanes

Ahir diumenge els nuclis locals de la CUP i Arran de Blanes van organitzar una assemblea oberta a la que van participar-hi una trentena de persones, moltes d’elles membres dels diferents moviments socials de la vila així com també a títol individual.

Aquesta va ser una de les múltiples assemblees obertes que s’estan celebrant aquests dies per tot el territori emmarcada en la campanya “Per la ruptura”. La proposta, que es va presentar el passat 10 de gener al casino l’Aliança de Poblenou, a Barcelona, pretén bastir una candidatura independentista i anticapitalista per a les properes eleccions autonòmiques del 27 de setembre.

CUP de Blanes

CUP de Blanes

En la trobada d’aquest diumenge es van discutir els deu punts del marc polític d’aquesta candidatura i el full de ruta cap a la independència, documents publicats de manera oberta a la web de la campanya, tot recollint les aportacions fetes pels participants. Els assistents van acordar celebrar una segona assemblea oberta d’aquí a un parell de mesos per seguir debatent i construint aquesta alternativa amb tots els col•lectius i persones que a títol individual que vulguin participar-hi.