L’alcaldable del PSC de Blanes Josep Marigó agraeix el suport rebut el 22-M

Josep Marigó

Publicat a www.pscblanes.cat

Blanencs i blanenques, moltes gràcies pel vostre suport!! Aquest magnífic resultat electoral és la resposta que la ciutadania ens ha donat per la constància, l’honestedat i el treball del Grup Socialista i de tota l’Agrupació Local de Blanes.

Per això, des d’aquí, dono les gràcies en primer lloc als 4.612 votants que, un a un, han dipositat la seva confiança en nosaltres. Políticament, després de 12 anys treballant el millor que he sabut per Blanes, agraeixo aquesta confiança ciutadana i treballaré per ser-ne mereixedor amb fets concrets i actituds responsables com he intentat sempre tenir.

 

Personalment aquest suport em reconforta per les mentides, insults, manipulacions als que jo personalment, la meva família i els meus companys, hem estat sotmesos durant més de sis anys per part de persones sense cap escrúpol ni sense cap més desig que el de fer mal, el de minar la democràcia i enfangar el nostre poble. Seguiran, n’estic segur, però ara sabem que tenim la raó que ens dóna el poble a les urnes. Moltes gràcies.

Vull agrair el treball i el suport a tots els companys i companyes de la candidatura i de l’Agrupació [del PSC de Blanes]. Sé que els he fet treballar molt durant mesos i que el treball més gran encara està per venir. Tindrem moments difícils i durs i els superarem i sobretot em tindreu sempre al vostre costat, com un company més, per Remuntar Blanes.

Ara toca posar-nos a treballar de seguida. Els nou regidors electes del PSC –quatre homes i cinc dones- ens hi posem amb la mirada fixada en la greu situació econòmica i financera de la nostra ciutat i en la desil·lusió que s’ha anat instal·lant entre la ciutadania. Desitjo que aquests resultats electorals tan clars ajudin a iniciar el camí de la recuperació de la moral col·lectiva i que junts ens posem a remuntar Blanes des de demà mateix.

Amics i amigues, segueixo comptant amb tots vosaltres, des de l’agraïment i des de la responsabilitat de liderar de nou Blanes i de governar per a tothom mirant els ulls de les persones. Vull que treballem plegats per sentir-nos orgullosos de ser blanencs, per recuperar el temps perdut i per liderar les polítiques de prosperitat i de benestar que necessitem i mereixem.

Estic, com sempre, a la vostra disposició.

Josep Marigó i Costa