Un vehicle de gamma alta es va incendiar quan circulava pel polígon industrial de Blanes

Ajuntament de Blanes

Ajuntament de Blanes

Una patrulla de la Policia Local de Blanes va intervenir ahir al migdia en l’incendi d’un vehicle que, va resultar totalment calcinat. El conductor d’un vehicle Jaguar que circulava pel polígon industrial, a l’Avinguda de l’Estació en direcció sud, se n’ha adonat de cop, en plena marxa, que se li havia incendiat el motor.

Immediatament s’ha aturat al marge del vial i els ocupants dels vehicles que anaven darrera d’ell s’han apropat per ajudar-lo, avisant la Policia Local i activant-se el protocol d’emergències.

Al cap de dos minuts va arribar al lloc dels fets un cotxe de la Policia Local de Blanes, que precisament estava patrullant molt a prop. Els agents van aconseguir apagar l’incendi durant un curt espai de temps, abocant-hi tot l’extintor que duien al vehicle policial. Amb tot, al no ser-los possible obrir el capó del vehicle sinistrat per extingir-lo totalment, les flames es van tornar a revifar.

Ajuntament de Blanes

Ajuntament de Blanes

Després van acudir dos camions del cos de Bombers, una ambulància del SEM i dues patrulles més: una de la Policia Local i l’altra dels Mossos d’Esquadra. Els bombers es van encarregar d’apagar el foc, després de tres quarts d’hora de treball, ja que les flames no acabaven d’extingir-se. El cotxe va quedar totalment calcinat. Fins el moment, es desconeix la causa que va motivar l’incendi, si bé la hipòtesi és que s’hagi tractat d’una avaria elèctrica.

En el moment de produïr-se el sinistre, el cotxe estava ocupat pel conductor, que anava acompanyat per la seva dona. Cap d’ells dos van resultar amb danys físics, si bé els sanitaris de l’ambulància van haver d’atendre al conductor d’un atac de ansietat.