Demà es farà un homenatge a quatre blanencs lluitadors que ens van deixar

homenatge_1Des de Blanes Solidari, el Casal d’Amistat Català Cubà Julio Trigo, l’Associació Cultural Joan Comorera i la Guerrilla Comunicacional volem convidar-vos a l’acte d’homenatge a quatre activistes per la igualtat de drets i la solidaritat internacionalista que ens han deixat en els últims deu anys.

L’acte es farà demà dissabte a partir de les 19:00 hores al Casal de Joves Morralla. Podrem recordar els nostres companys i companyes, a fer un tast de tapes variades i a escoltar la música engrescadora de Yaqui Son i Rojo Cancionero. Recordarem a:

Joan Fernández (Joanillo), membre de Blanes Solidari (2004)
Manuela Clavería, membre de Blanes Solidari, el Casal de Cuba de Blanes i d’Imatges per a la Solidaritat (Guerrilla Comunicacional) (2008)
Montse Capellà, membre de Blanes Solidari (2012)
Manuel Suárez, membre del Casal de Cuba de Blanes, de Blanes Solidari i d’Imatges per a la Solidaritat (Guerrilla Comunicacional) (2014)

homenatge_2Aquests companys i companyes van fer a Blanes, durant anys, un treball senzill, honest, persistent i absolutament desinteressat en el terreny dels drets humans: contra el racisme, la xenofòbia i per la cohesió social; per la cooperació i la solidaritat internacionalistes.

Eren companyes i companys de procedències geogràfiques i ideològiques molt diverses, i de vivències personals molt diferents, però van coincidir i treballar amb camaraderia durant anys per allò que creien: per a què la solidaritat fos alguna cosa més que una paraula buida en un discurs interessat, per a què un altre món més just i solidari fos possible.

Demà els hi farem un homenatge, i ho farem com a ells els hauria agradat que es fes: amb el record emocionat que ens mereixen i amb l’alegria i l’optimisme que els va caracteritzar.