Activitats a Blanes els dies 11, 12, 13 i 14 de desembre

Dijous 11 de desembre

§ A les 18,30 hores, a l’escola bressol municipal Can Borell (carrer de Rubén Darío, 14).
xerrada “El joc i les joguines” a càrrec de Maria Gómez, psicòloga i logopeda.

§ A les 20 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2): presentació del llibre El bram de l’aigua, de Maria Aladern, a càrrec de Montserrat Medalla.

§ De 20,20 a 21,45 hores, a la sala de socis del Primer Casino de Blanes (Pg. de Pau Casals, 36), i dins del cicle de xerrades sobre “Arts i Oficis a la Vila de Blanes”: La cuina com a art i metodologia gastronòmica, a càrrec del restaurant Melangies.

Divendres 12 de desembre

§ De 9,30 a 11,30 hores, al voltant de l’escola Sa Forcanera (Pl. de l’11 de setembre, s/núm.), Marxa solidària, organitzada per l’escola Sa Forcanera, amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3.

§ De 16,40 a 19 hores, al pati de l’escola Mn. Joan Batlle (C. de Lope de Vega, s/núm.), i organitzada per l’escola Mn. Joan Batlle, amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3.
Marató de jocs per a totes les edats.

§ A les 19 hores, a l’espai creatiu Morralla (Avinguda de l’Estació, 70 -nau 4-), lliurament de premis del 8è Concurs de relats breus per a joves, Bolleré i de presentació de la publicació web dels relats guanyadors i finalistes de l’edició anterior.

Dissabte 13 de desembre

§ D’11 a 20 hores, a les places d’Espanya i de la Solidaritat, i organitzada pels Manaies de Blanes amb la finalitat de recaptar fons per la Marató de TV3. Recapta solidària, amb la instal·lació d’un mural de manaies.

§ De 16 a 20 hores, al Pg. de Dintre, i organitzats per l’AEiG Pinya de Rosa, amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3. Tallers lúdics educatius.

estio_13b§ A les 17 hores, des de la Pl. de l’11 de setembre fins a la Pl. dels Dies Feiners, i organitzada per Es Viver, Acció Cultural. Cercavila d’Es Tió de Blanes.

§ De 17,45 a 19 hores, a la pista vermella de la Ciutat Esportiva de Blanes: acte de presentació dels equips del Club Futbol Sala Blanesport 83.

§ A les 18 hores, a la Pl. dels Dies Feiners: Arribada de la Cercavila d’Es Tió, lliurament de tions a les famílies, animació infantil i xocolatada.

blanes-manaies-a§ A les 18 hores, organitzada pels Manaies de Blanes, Cercavila amb la participació de 25 legionaris armats i uniformats, acompanyats de la banda pròpia, amb instruments de vent i de percussió. Sortida i arribada a la Casa de Cultura i recorregut pel C. d’A. Clavé, Rbla. de J. Ruyra direcció Mercat, Pl. de l’11 de setembre, veïnat de Mas Enlaire, C. de Sebastià Llorens i C. d’A. Clavé, i amb la finalitat de recaptar fons per la Marató de TV3.

§ A les 19 hores, al Teatre de Blanes (carrer Ample, 26), i organitzat per la Casa de Ardales amb la finalitat de recaptar fons per a l’entitat MIFAS: Teatro, Arte y Poesía. El Poema de Nadal, de Josep Mª de Segarra.

§ De 19 a 21 hores, al pati de la parròquia de Sta. Maria (carrer de Darrere l’Església), i organitzat per les associacions de veïns de Raval i de Sa Carbonera. Els beneficis que s’obtinguin aniran destinats a la Marató de TV3: XI Pessebre Vivent.

§ A les 22 hores, a l’espai creatiu Morralla (Avinguda de l’Estació 70 -nau 4-): “Cabaret de circ multidisciplinari”. Activitat portada a terme per donar a conèixer les propostes escèniques dels participants als tallers de Morralla i les d’artistes emergents de la zona, en una posta escènica comuna.

Diumenge 14 de desembre

§ De 8 a 14 hores, i organitzats per l’AEiG Pinya de Rosa, amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3: Marxa Popular de 8 km (caminant o corrent), fins als paratges de la Tordera, amb sortida i arribada al Pg. de Mar, a l’alçada del carrer Ample, i tot seguit, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics, Botifarrada.

§ De 10 a 15 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics, i organitzats per l’Oficina de Català de Blanes, amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3: Tastets de Cuines del Món.

§ De 10 a 16 hores, a la Pl. de Valldolig, i organitzada i destinada als socis de l’Associació de Veïns del barri: Arrossada de germanor.

§ De 10 a 20 hores, al Pg. de Dintre, davant de l’Ajuntament, i organitzada per Rotaract Club Es Portell, amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3: V Tómbola solidària.

§ A les 12 hores, a l’antic pavelló d’esports, ubicat al C. de Josep Tarradellas, 2. Lliurament de trofeus de la XLI edició de la Lliga Catalana de Canaricultura, organitzada per la Unió Ornitològica de Blanes i comarca.

§ A les 18 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i organitzada per l’escola de dansa Daina, amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3: Dansa per la Marató.

§ De 18’30 a 20’30 hores, al pati de la parròquia de Sta. Maria, ubicat al C. de Darrere l’Església, i organitzat per les associacions de veïns de Raval i de Sa Carbonera: XI Pessebre Vivent. Els beneficis que s’obtinguin aniran destinats a la Marató de TV3.