L’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa de Blanes vol aconseguir 5.000 euros per la Marató de TV3

Aitor Roger

Aitor Roger

Coincidint amb aquest curs escolar 2014-2015 l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa de Blanes està celebrant la commemoració dels 50 anys que compleix enguany.

En la línia d’implicar-se i promoure accions solidàries que donen sentit al caire educatiu i social que el caracteritza, un any més el CAU ha organitzat diverses activitats que es faran el proper cap de setmana del 13 i 14 de desembre, per col·laborar en la recollida de fons econòmics destinats a la Marató de TV3.

Aquesta vegada, però, per donar encara més significat al seu 50è aniversari, l’objectiu que s’ha proposat l’Agrupament és arribar a reunir 5.000 euros comptant amb el suport de diverses entitats, empreses i establiments de Blanes. Un dels principals actes que ha organitzat per poder assolir aquesta fita és una marxa popular que es pot fer caminant o corrent –a gust del consumidor- i que tindrà lloc el proper diumenge 14 de desembre, coincidint amb el dia en què es fa el programa de TV3.

Per participar a la Marxa Popular per la Marató de TV3 tan sols es demana una inscripció de 5 €, amb l’afegitó que també s’hi pot anar acompanyat del gos pagant un preu simbòlic de 2 €. En aquest darrer cas, l’animal de companyia també rebrà un dorsal, així com un avituallament especial.

Els dorsals es poden adquirir anticipadament a la Papereria de Can Bitlloch, a la Ciutat Esportiva Blanes, dissabte a la tarda al Passeig de Dintre, o el mateix dia de la cursa a partir de 2/4 de 9 del matí. La marxa popular, que compta amb la col·laboració del Grup Fondistes Blanes i l’Ajuntament de Blanes, cobrirà una distància de 8 Km i sortirà a les 10 del matí des del Passeig de Mar, a l’alçada del Carrer Ample.

Fa dos anys ja es va organitzar una marxa popular de similars característiques amb el mateix objectiu de recollir fons per la Marató de TV3. Precisament en aquella ocasió –en què l’esdeveniment estava organitzat pel programa de Ràdio Blanes Febre d’Esport-, l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa ja va col·laborar-hi oferint un servei d’esmorzar a base de pa amb tomàquet i botifarra als participants que anaven arribant.

Aitor Roger

Aitor Roger

Altres activitats durant el cap de setmana

El dia abans en què se celebrarà la marxa popular, l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa ja començarà a escalfar motors organitzant diversos actes que es faran de 5 a 7 de la tarda el proper dissabte dia 13. Les unitats del CAU prepararan activitats obertes al públic que s’allotjaran al Passeig de Dintre, com sol fer cada any per aquestes dates per col·laborar amb la Marató de TV3. Així, entre d’altres activitats, es podran provar les dots de cantant amb un karaoke popular, i també s’oferiran actuacions musicals. A més a més, hi haurà un parell de grups itinerants que faran espectacles musicals nadalencs.

Des de l’entitat blanenca, els seus membres s’han mostrat molt engrescats amb l’ambiciós objectiu que s’han marcat de poder reunir els 5.000 € que es destinaran íntegrament per a la Marató de TV3, enguany destinada a les malalties del cor. En aquest sentit, a banda de la recaptació que s’obtingui a través de les activitats que es faran el dissabte i la marxa popular del diumenge, també s’hi afegiran els beneficis que obtingui el Pessebre Vivent que organitzen les Associacions de Veïns de Raval i Sa Carbonera durant el mateix cap de setmana, dissabte i diumenge a la tarda.