El nou consistori de Blanes tindrà dos joves regidors

L’Ajuntament de Blanes tindrà la propera legislatura dos regidors dels 21, un fet que per desgràcia poques vegades secceeix. Però els partits de Blanes es van posar les piles a l’hora de confeccionar les llistes i van incloure a dos candidats en llocs destacats, la qual cosa representa el 9,5% del totals de regidors.

Víctor Catalán (ICV-EUiA)

Lara Torres (PSC)

Així, Lara Torres, de 25 anys, figurava en el número set de la llista del PSC com a independent, mentre que Víctor Català (20 anys) era el quart d’ICV-EUiA. Falta per veure si algun dels dos tindrà responsabilitats al futur govern. CiU va fer una aposta més tímida per la joventut, doncs va situar en el número nou a Esther León Martín. Aquests són les dades que han divulgat el PSC i ICV-EUiA sobre el seus candidats.

Lara Torres: És estudiant de l’últim curs de Dret a la Universitat de Barcelona – Estudiant del Grau de Comunicació a la Universitat Oberta de Catalunya. Actualment treballa a un bufet d’advocats a Lloret de Mar. En els darrers anys ha compaginat els estudis universitaris amb la seva feina a l’entitat financera “La Caixa”, juntament amb pràctiques en una consultoria de Dret Púbic i l’Advocacia de l’Estat amb seu a Barcelona. Ha estat vinculada a l’Agrupament Escolta Pinya de Rosa i a la Colla de Diables Sa Forcanera. En el seu temps lliure disfruta fent manualitats, bricolatge i anant al teatre. Per evadir-se li agrada cuinar i conduir.

Víctor Catalán: És estudiant d’Arquitectura. Afiliat a Joves d’Esquerra Verda (JEV). Conseller nacional per les comarques gironines de la JEV. És membre de la Comissió d’Educació i Universitat de la JEV. Afiliat a Espai Jove Alternatiu i al Sindicat d’Arquitectes.