Celebració a Blanes dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala

Arxiu

Arxiu

La Ciutat Esportiva Blanes acollirà aquest el diumenge i dilluns 7 i 8 de desembre la celebració dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala, que organitza la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol amb el suport de l’Ajuntament de Blanes.

Les categories que participaran són les següents: benjamí, aleví, infantil i cadet, tant en categoria masculina com femenina.

En total, hi haurà 12 seleccions participants; 11 provenen d’arreu de Catalunya, i la dotzena és d’Andorra. Tot plegat suposa un total de 648 jugadors i jugadores, a banda dels 162 membres del cos tècnic. Al llarg dels dos dies en què tindrà lloc la competició, les pistes de la Ciutat Esportiva Blanes allotjaran 85 partits.

Per repartir els partits hi ha un total de 6 grups: 4 de categories masculines i 2 altres femenines. En masculins, al Grup 1 hi ha el Baix Llobregat, Andorra i el Vallès Occidental; al Grup 2 el Barcelonès Centre, Tarragona-Terres de l’Ebre i el Maresme; al Grup 3 el Barcelonès Nord, Girona i Catalunya Central; i al Grup 4 el Barcelonès Sud, Lleida i el Vallès Oriental. En la categoria femenina al Grup 1 hi ha el Baix Llobregat/Catalunya Central, Tarragona-Terres de l’Ebre i Girona/Maresme/Vallès Oriental; i al Grup 2 el Barcelonès/Vallès Occidental, Lleida i Andorra.

Diumenge es farà la fase de grups tant al matí com a la tarda, mentre que la fase final tindrà lloc el dilluns 8 de desembre al matí. Una vegada s’hagin jugat totes les finals, la competició es tancarà amb l’acte de lliurament de trofeus als quatre millors classificats de cadascuna de les cinc categories participants. L’acte de cloenda culminarà dos dies d’intensa activitat en el què, en definitiva, és una gran festa de futbol sala català per la gran representació que hi ha d’aquests esportistes.