Activitats a Blanes els dies 28, 29 i 30 de novembre

Divendres 28 de novembre

§  A les 10,30 hores, a la sala infantil de la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2, i dins l’espai Nascuts per llegir: Sessió de ioga per a mares i nadons, amb Montserrat Freixas Rojas.

§  A les 19 hores, a la Casa Saladrigas (carrer Roig i Raventós, 2): presentació del llibre Aferrada a la vida. Diari d’un renaixement, de Giovanna Valls Galfetti, amb l’assistència de l’autora i l’actuació del Cor de Cambra Sota Palau, i serà presentat per l’historiador Aitor Roger.

§  A les 21,30 hores, a l’espai creatiu Morralla (avinguda. de l’Estació, 70 -nau 4-), i organitzat per Morralla a benefici de l’Associació Protectora d’Animals i Plantes de Tossa de Mar: Concert amb les actuacions de Raquel PH, Óscar Díaz i Albert Queiruga, IMD & Brode, Flekys, The Breads, i Rita Valero.

§  A les 22,15 hores, al Teatre de Blanes (carrer. Ample, 26): Concert de Sta. Cecília de celebració de la Festa de la Música, a càrrec de la Banda i Cobla del col·legi Sta. Maria i col·laboradors.

Dissabte 29 de novembre

§ De 10 a 12 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament (Pg. de Dintre, 31) Audiència Pública convocada per l’Ajuntament per tractar la situació econòmica municipal, les ordenances fiscals de 2015, i el projecte de pressupost de 2015.

§ De 10 a 13 hores, a la Casa de la Cultura, ubicada al C. de Mn. Jaume Arcelós, 7, i organitzat per l’Oficina de Català de Blanes “Com fer una presentació oral en públic”. Curs de formació per expressar-se oralment de forma correcta, especialment adequat en determinats àmbits laborals.

§ A les 16,30 hores, a la plaça dels Dies Feiners, i organitzat per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre: Sorteig d’un viatge a Nova York per a dues persones.

§ De 17 a 24 hores, al pavelló poliesportiu (carrer de Josep Tarradellas, 2) i organitzat per l’Ass. Cultural Joan Comorera, amb la col·laboració del Casal de Cuba Pedro Trigo, Blanes Solidari i la Guerrilla Comunicacional: Festa homenatge als companys Montse Capella, Manuela Claveria, Juan Fernández i Manolo Suárez.

§ A les 18 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26) el grup teatral “Per què no?” de l’Associació de Pensionistes i Jubilats del Casal de la Gent Gran “Benet Ribas” presenta l’obra còmica en dos actes original d’Assumpta González, El venedor de coca.

§ A les 22 hores, a l’espai creatiu Morralla (Avinguda de l’Estació, 70 -nau 4-): Concert a càrrec de l’Ass. Jartos HC: Sibèria, Erio i All your lies.

Diumenge 30 de novembre

§ De 8 a 16 hores, pels voltants del paratge del Vilar, i organitzat pel Centre Excursionista de Blanes: V Passafred.

§ De 9,30 a 14 hores, a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva de Blanes: Campionat Territorial Absolut d’Escacs.

§ De les 12,30 a les 13,30 hores, des de la plaça de la Sagrada Família fins a la plaça d’Espanya, passant pels carrers de la Salut, de Jaume Ferrer, de Raval i de la Muralla i pel Pg. de Dintre, i amb motiu de la celebració del Dia del Músic: Cercavila de la Banda i Cobla del Col·legi de Sta. Maria, que finalitzarà amb un petit concert i una breu audició de sardanes a la plaça d’Espanya.

§ De 17,45 a 19 hores, a la pista vermella de la Ciutat Esportiva de Blanes: presentació del equips del Club Bàsquet Blanes per a la temporada 2014-15.

§ A les 19 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i organitzat per les Joventuts Musicals de Blanes: Concert del Cor de Cambra Sota Palau.