Activitats a Blanes els dies 14, 15 i 16 de novembre

Divendres 14 de novembre

§  A les 18,30 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i organitzades per la Fundació Carl Faust dins de la 19a. Setmana de la Ciència. Conferències: Els primers anys de Ramon Margalef com a científic, amb el Dr. Josep Mª Camarassa, i L’aplicació de la fitosociologia als poblaments algals, amb el Dr. Joan Vallès.

Dissabte 15 de novembre

§  A les 12 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i organitzada per la Fundació Carl Faust dins de la 19a. Setmana de la Ciència, conferència: Pius Font i Quer (1888 – 1964), el seny ordenador de la botànica catalana, amb el Dr. Joan Vallès.

Assaig de l'obra 'Mai més per sempre'

Assaig de l’obra ‘Mai més per sempre’

§ A les 22 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26) la companyia de teatre El Mirall posa en escena la tragicomèdia Mai més per sempre.

Diumenge 6 de novembre

§  De 9,30 a 14 hores, a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat pel Club Escacs Blanes: Campionat Territorial Absolut d’Escacs.

§ A les 19 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), la companyia de teatre El Mirall posa en escena la tragicomèdia Mai més per sempre.