Membres de les PAH d’arreu de Catalunya es van reunir el passat dissabte a Blanes

Foto: PAH Blanes

Foto: PAH Blanes

El passat dissabte 18 d’octubre es va celebrar a l’antic Pavelló poliesportiu de Blanes l’assemblea de PAHs catalanes, amb PAH Blanes com amfitriona.

A la trobada hi van assistir unes 200 persones de diferents PAHs d’arreu de Catalunya. Es van tractar diferents temes com: 1. la valoració dels més de 100 dies d’acampada a Manlleu; 2. la creació de noves PAH’s i 3. la posada en marxa de l’ILP catalana, en la qual demanem un canvi de llei en temes d’habitatge i de pobresa energètica.

Foto: PAH Blanes

Foto: PAH Blanes

Va ser un dia de molta feina, d’intercanvi d’informació, de celebracions , i de demostració que la ciutadania continua organitzant-se i lluitant. La trobada va ser un èxit d’assistència ,amb companys que van venir de totes les províncies de Catalunya .

L’organització va recaure en membres de l’assemblea de PAH Blanes, que van dedicar el dia de forma voluntària a preparar tot el necessari per rebre als companys, com preparar el dinar per les 200 persones amb productes dels pagesos i pescadors de Blanes, muntatge de taules, neteja, o  tenir cura dels nens amb servei de guarderia.

Aviat la PAH Blanes sortirà al carrer per recollir signatures per a l’ILP .