El Patinatge Artístic Blanes Fundació, medalla de bronze al Mundial celebrat a Reus

El PA Blanes Fundació / Foto: Passió Esportiva

El PA Blanes Fundació / Foto: Passió Esportiva

Aquest passat cap de setmana el món esportiu blanenc ha estat una vegada més d’enhorabona a través de la nova fita assolida a Reus per l’equip del Patinatge Artístic Blanes Fundació.

Més concretament va ser divendres passat, al Campionat Mundial de Patinatge Artístic en la modalitat en Show Grups Petits, on el Blanes va revalidar amb 128.6 punts la medalla de bronze que ja va aconseguir en la temporada passada.

La seva coreografia titulada As Times Goes By li ha significat doncs haver pogut pujar a podi fins a cinc vegades en les consecutives competicions disputades. Així, al Campionat Territorial de Girona ja va encetar la brillant trajectòria guanyant l’or, que es va tornar a penjar al Campionat d’Espanya. Per la seva banda, a les competicions de Catalunya i Europa l’equip que entrena Aurora Navarro s’ha penjat la plata i ara ha arrodonit el palmarès assolint el bronze.

El podi del Mundial Show en la modalitat de grups petits l’ha encapçalat l’equip italià Division, de Venècia, amb El lent conquistador; mentre que la plata l’ha assolit el Club Patí l’Aldea –que debutava en la màxima competició- amb el muntatge titulat Jo!. Val a dir que, segons els entesos, la coreografia que defensava l’equip blanenc va comptar divendres passat amb una execució tècnica precisa i elegant que va fer posar d’empeus el Pavelló Olímpic Municipal de Reus on s’estava disputant.

Entre el públic blanenc que es va desplaçar a Reus per veure brillar amb llum pròpia els patinadors s’hi comptaven l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, així com el regidor d’Esports, Xavier Marcos.