El PSC de Blanes diu que reestructurarà l’Ajuntament per donar millor servei als ciutadans

Acte de campanya del PSC Blanes al Parc de la Mina Cristal·lina, ahir dissabte

El PSC de Blanes vol promoure un canvi radical en la manera de governar l’Ajuntament. Partint de la base que l’estructura interna de l’Ajuntament és pràcticament la mateixa de fa 30 anys, és obvi que els canvis que s’han produït a la societat i l’augment de la població fan que no sigui la més adient per governar eficientment una ciutat. Així doncs, plantegen dur a terme una reestructuració i modernització de l’Administració, amb dos objectius interrelacionats: millorar l’eficiència i estar al servei dels ciutadans.

La candidatura socialista vol estar a prop de les persones: conèixer de primera mà les seves inquietuds, necessitats i propostes. El pas fonamental per al PSC consisteix en garantir transparència de gestió i establir canals de comunicació adequats: només si els ciutadans estan ben informats, si tenen els mitjans per adreçar-se a qui els governen i qui els serveixen, i si es mostren satisfets amb els serveis que els són proporcionats amb els seus diners, es podrà recuperar la confiança entre ciutadans i l’Administració (polítics i funcionaris).

En el seu programa electoral, amb aquesta finalitat, el PSC proposa l’elaboració d’un Pla de Qualitat, Innovació i Modernització de l’Ajuntament, i la redacció d’una Carta de Serveis Municipals als Ciutadans, que comporti compromisos en la qualitat de la gestió.

A l’ànima d’aquest canvi cap a una millor eficiència i transparència hi ha la participació ciutadana: cal comptar amb els ciutadans per decidir sobre els temes que els afecten. Els socialistes proposen reactivar tots els Consells Municipals, dotant-los de contingut i proporcionant-los un major protagonisme en la presa de decisions de govern; alhora, tenen previst crear immediatament dos nous consells: el Consell Econòmic i Social i el Consell de Govern de Barris.

Més informació al programa electoral del PSC de Blanes.

Edició: JFG- Foto: PSC Blanes