Demà se celebra a Blanes la 6a Desfilada Canina Solidària

desfilada14

Foto: David Albuixech

El Passeig de Mar de Blanes acollirà diumenge vinent 28 de setembre la sisena edició de la Desfilada Canina Solidària, que té com a principal objectiu promoure l’adopció de gossos abandonats que estan al CAAS, el Centre d’Acollida d’Animals de la Selva, que depèn del Consell Comarcal.

La desfilada està organitzada per un centre clínic veterinari, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes i el Consell Comarcal de la Selva.

Enguany, la principal novetat ha estat que diversos esportistes d’elit i coneguts personatges han donat suport a la desfilada. Ho han fet enregistrant missatges de suport que han format part d’un vídeo de promoció que s’ha difós aquests dies a través de les xarxes socials i la web de l’Ajuntament de Blanes.

Es tracta de la nedadora de natació sincronitzada Gemma Mengual; el corredor d’ultrafons blanenc Xavi Marina; la veterinària del Zoo de Barcelona –que també participa en el programa de TV3 Veterinaris- Vanesa Almagro; el jugador professional de futbol Ivan Balliu; i les jugadores de pàdel professionals Marta Marrero i Sandra Hernández.

Objectiu: promoure l’adopció dels gossos del CAAS

La Desfilada Canina Solidària està previst que comenci diumenge vinent a partir de les 10’30 del matí, i s’allargarà fins a 2/4 de 2 de la tarda. Totes aquelles persones que ho vulguin podran apropar-s’hi i passejar amb un dels gossos del Centre d’Acollida d’Animals de la Selva (CAAS). Actualment el CAAS, ubicat a Tossa de Mar, allotja 187 animals d’adopció, un nombre que augmenta considerablement quan passa l’estiu i s’incrementen els abandonaments dels animals de companyia.

Actualment, el Centre d’Animals de la Selva, ubicat a Tossa de Mar, té 187 animals en adopció. El tècnic del Centre, Miguel Garcia, destaca que “iniciatives d’aquest tipus em què es pretén donar a conèixer els animals que hi ha i fomentar-ne l’adopció, són tan importants per a nosaltres. Després d’un període com el de l’estiu, el nombre d’animals és superior, i, convé que la gent es solidaritzi i vulgui tenir una mascota”.