EUiA-ICV es reuneix amb 14 entitats veïnals de Blanes per tractar el projecte de millora de l’asfalt

Imatge de la reunió / Foto: EUiA-ICV

Imatge de la reunió / Foto: EUiA-ICV

La coalició d’EUiA-ICV a Blanes va reunir ahir, en el local de l’agrupació al barri de La Plantera, amb representants de 14 associacions d’arreu de la vila en una sessió informativa, per exposar-los el projecte de millora de la via pública que ha aprovat l’equip de govern, i que puja a 1,93 milions d’euros.

Aquesta sessió informativa arriba després de diversos contactes amb algunes de les entitats, i copsar que aquestes no havien estat informades dels projectes que afecten els barris que representen. Així, el portaveu Joan Salmerón, i el regidor Víctor Catalan van exposar el projecte als veïns, i van debatre prioritats, mancances i esmenes a presentar al mateix.

«És incomprensible que el projecte més important i que més afecta els barris en aquests quatre anys, es faci sense ni tant sols informar les mateixes associacions de veïns i veïnes» ha declarat Salmerón, motiu pel que s’ha convocat la reunió amb les entitats veïnals.

Fotografia d’un tram de paviment en mal estat que no ha estat inclòs al projecte al barri de Mont-Ferrant

Fotografia d’un tram de paviment en mal estat que no ha estat inclòs al projecte al barri de Mont-Ferrant

Per la seva part, Catalan va explicar quins són els carrers afectats per la millora de la pavimentació, i va recordar que la supressió de barreres arquitectòniques s’inclou després d’una proposta de la coalició al Ple de l’Ajuntament «vam portar el Ple de maig d’aquest mateix any la supressió de les barres arquitectòniques a la zona turística de l’Avinguda de Madrid, així com al barri de la carretera de Lloret-La Pedrera i vam aconseguir la seva aprovació per unanimitat».

Un dels punts més polèmics de la sessió va ser el projecte del PSC per a l’accés al barri de Ca La Guidó i Mas Carolet, on ha desaparegut la famosa i reivindicada rotonda i l’equip de govern pretén solucionar l’accés al barri posant dos ‘STOP’ a la carretera i fent un carril d’incorporació.

El grup municipal va anunciar ahir mateix als veïns i veïnes que presentaran al•legacions al projecte per tal de demanar la incorporació de la rotonda de Ca La Guidó, així com incloure altres zones en mal estat de la vila que no es contemplen al projecte del PSC.