Presentació de la candidatura de CiU a Riudellots de la Selva

Unes 150 persones van assistir el passat divendres, 29 d’abril, a l’acte de presentació de la candidatura de CiU a Riudellots de la Selva encapçalada per Montserrat Roura, que ha tingut lloc a la sala polivalent de l’Ajuntament d’aquesta població. 

La candidatura de CiU a Riudellots de la Selva combina l’experiència i la trajectòria de la cap de llista, Montserrat Roura, i de l’ actual tinent d’alcalde, Josep Maria Corominas i els regidors Carme Camps i Ramon Quintano amb la incorporació de cares noves com Lluís Barnés i Ernest Roura en els primers sis llocs de la llista.

 

La presentació ha anat a càrrec de la cineasta riudellotenca, Laia Fàbregas, qui ha agraït a l’alcaldable de CiU, haver-li donat la possibilitat de conduir aquest acte. En el transcurs del seu parlament, Puigdemont ha fet referència al capteniment que un alcalde ha de tenir vers els seus ciutadans i en aquesta línia ha assegurat que «la Montserrat té totes aquestes característiques ja que, segons ha dit, té una gran capacitat per escoltar i resoldre els problemes de la gent». Així mateix, Puigdemont ha destacat el gran equip humà de què disposa Roura per afrontar el seu projecte per els propers quatre anys.

Montserrat Roura, que es presenta com a cap de llista per tercera vegada consecutiva, en els transcurs del seu parlament, ha fet un repàs molt positiu del seu mandat. La difícil situació econòmica era un punt obligat a tractar, com passa en tots els municipis. En aquest sentit, Roura ha assegut que «des del consistori s’està treballant, i de valent per tal de donar respostes a tots el veïns de Riudellots». En aquesta línia, l’alcaldable per CiU ha fet especial èmfasi al Food lab La Selva, el nou centre d’Innovació Gastronòmica de Riudellots que ben aviat serà una realitat. Aquest nou projecte ha de permetre que aquest municipi es converteixi en un centre de referència gastronòmica a la Selva i ha de donar sortida a les empreses de Riudellots i, alhora de la comarca i tot el territori gironí.

Projectes realitzats

En el transcurs de la seva intervenció, Roura ha recordat alguns dels projectes que s’han dut a terme en aquests darrers quatre anys com «la posada en marxa del nou centre de dia, El Lliri Blau, que es va inaugurar el mes de març; també de l’Espai Jove, un espai dedicat als més joves de la població; la Casa de Cultura, ubicada a l’antic consistori; les obres d ’ampliació de la Llar d’Infants, que es van dur a terme l’estiu passat; el carril bici, l’espai lúdic La Pista i l’adquisició de localitzadors de persones, una iniciativa pionera a la demarcació de Girona, entre altres».

Pel que respecte els projectes de futur, Montserrat Roura ha avançat que el programa es centra en cinc grans eixos: rehabilitació del nucli antic, a més de soterrar els servei que ara són aeris. Un cop es finalitzi aquesta primera fase es reorganitzarà el ferm: voreres i direccions; Millora de la xarxa de clavegueram, renovar la xarxa de clavegueres del nucli antic ampliant la seva dimensió i separant les aigües plujanes de les negres; Ampliació del pavelló municipal, vestidors, sala de fitness, una recepció i un magatzem així com també amb un espai diàfan per a realitzar-hi qualsevol activitat i, finalment, dotar-lo d’altres serveis com un bar; Posada en marxa del pla de localitzadors de persones Mantenir i millorar els serveis a les persones.

L’alcaldable per CiU va cloure el seu parlament fent una breu presentació de cada un dels membres de la seva candidatura i agraint-los la seva implicació vers el projecte de Convergència i Unió per els propers quatre anys. 

La llista de CiU a Riudellots de la Selva: Montserrat Roura, Josep Maria Corominas, Carme Camps, Ramon Quintano, Lluís Barnés, Ernest Roura, Jaume Bosch, Francesc X. Piña, Sílvia Tarrés, Jordi Ramos, Josep Ayuso, Cristina Adroher, Gerard Lleopart, Rosa Ros, Montse Boada, Pere Servià, Josep Maria Cano, Delmiro Casals i Carles Tulsà.