Blanes recupera 300 metres de platja de la zona dels càmpings dels Pins

La zona afectada, fotografiada un mes abans dels treballs de neteja

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha iniciat els treballs per millorar la imatge de la platja de la zona dels càmpings de Blanes, retirant el material en desús que servia per a les anteriors connexions que hi havia amb la Dessaladora.

 

Els treballs, que abasten uns 300 metres de platja, consisteixen en l’eliminació de canonades, material divers i cables, que ja no s’utilitzen per al funcionament de la Planta Dessalinitzadora. L’actuació està previst que finalitzi la primera quinzena de maig.

Els treballs de l’ACA s’han realitzat a petició de l’Ajuntament de Blanes, després d’una reunió mantinguda a finals del passat mes de març amb el conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, Lluís Recoder.

El tinent d’alcalde de Medi Ambient i Platges de l’Ajuntament, Celestino Lillo, s’ha mostrat satisfet per la rapidesa amb què ha actuat el Govern de la Generalitat. En aquest sentit, ha apuntat que una vegada s’hagi acabat de retirar el material en desús es farà una nova distribució de la sorra per poder recuperar uns 300 metres de platja de la zona dels càmpings.

Lillo també ha explicat que amb aquesta acció la part final de S’Abanell i la zona de càmpings quedaran en condicions molt més adequades per poder gaudir d’aquest tram de platja del municipi, millorant per tant la imatge que fins ara tenia.

Edició i foto: José Fernández