Activitats a Blanes els dies 18, 19 i 20 de juliol

Divendres 18 de juliol

§ A les 19 hores, a la sala García-Tornel, ubicada al C. Ample, 11, i organitzada per l’Arxiu Municipal de Blanes: acte d’inauguració de l’exposició fotogràfica «Anna Maria Barnés & Esperança Ros. Apassionades per la fotografia. Blanes 1955 – 1992».

Dissabte 19 de juliol

§ De 9 a 21,30 hores, a la platja Central, a l’alçada del monument a la sardana, i organitzat pel CF Atlètic Blanes. Torneig de Futbol-Platja 2014.

§ A les 19 hores, a la Casa Saladrigas, ubicada al C. de Roig i Raventós, 2, acte d’inauguració de l’exposició fotogràfica “En Quim a l’objectiu”.

§ A les 20 hores, al Pg. de la Mestrança, al costat del monument al “Frare”, i organitzada per l’Associació Country Blanes: Ballada de country.

§ A les 21,30 hores, al Teatre de Blanes i organitzat per l’Associació per al Desenvolupament Agrícola de Kuwonku i el seu districte (Gàmbia – Blanes): Concert a benefici de Kuwonku.

Diumenge 20 de juliol

§ De 9 a 21,30 hores, a la platja Central, a l’alçada del monument a la sardana, i organitzat pel CF Atlètic Blanes: Torneig de Futbol-Platja 2014.

§ De 10 a 13 i de 16 a 19 hores, al local del Club Billar Blanes, ubicat als sòtans del Primer Casino de Blanes, a la Pl. d’Espanya, 5, i organitzat conjuntament entre el Club Billar Blanes i l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes: XII Trofeu Festa Major de Billar.

§ A les 18 hores, al Pg. de Dintre: Trobada de Puntaires.

§ A les 19’30 hores, a la Pl. dels Dies Feiners: Pregó de Festa Major a càrrec de Joaquim Illas Illas “Falet”, veí de Blanes a punt de complir 105 anys. En acabar, espectacle amb en Quim Masferrer, “El Foraster” de TV3.

§ A les 20 hores, al Pg. de la Mestrança, al costat del monument al Frare i organitzada per l’Agrupació Sardanista de Blanes: Audició de sardanes amb la Cobla del Col·legi Sta. Maria.

§ A les 22,15 hores, a la Pl. dels Dies Feiners: Nit de dansa i música amb l’Esbart Joaquim Ruyra i la Cobla Sabadell.