La campanya «El País que volem» es posa en marxa a Blanes

elpaisquevolem copyEl proper divendres 18 de juliol tindrà lloc a la sala de plens de l’ajuntament de Blanes el debat obert «El País que volem, construïm un nou estat on tot pot ser replantejat», impulsat conjuntament per Blanes per la Independència – ANC i entitats i partits polítics que s’han sumat a la iniciativa.

Aquest acte s’emmarca en la campanya que l’Assemblea Nacional Catalana està impulsant arreu del territori amb l’objectiu d’obrir un espai de reflexió popular per tal que la ciutadania, de forma col•lectiva o individual, participi de manera activa i desacomplexada per definir el país que els catalans i catalanes volem.

Amb aquestes trobades es tracta de debatre sobre els principis bàsics de la nova organització social, econòmica i política que han de regir la convivència de tota la ciutadania en el camí cap a la construcció de la República Catalana lliure. Podem i volem parlar del model d’estat, territorial, del model energètic, de la participació de la ciutadania en els afers públics, d’ensenyament, de polítiques d’habitatge, culturals, d’integració, del model sanitari, de solidaritat vers els altres pobles del món, etc… en definitiva podem parlar de tot i definir-ho tot entre tots, perquè tot pot ser replantejat.

Convidem a tothom, ciutadans a títol individual i entitats, a participar i a opinar del «País que volem». L’acte del proper dia 18 comptarà amb la intervenció d’Agustí Barrera, especialista en estudis republicans, que situarà breument els temes i les pautes del debat seguit de la intervenció de partits i entitats que es sumin a la iniciativa.

El gruix del debat vindrà a continuació, amb un torn de paraula obert a tothom per tal de debatre i fer aportacions, les quals seran recollides. Per questa jornada la proposta compta amb el suport i la implicació de CiU, CUP, ERC i el Procés Constituent.