Presentació de la candidatura del PSC de Blanes

La candidatura del PSC Blanes està encapçalada per Josep Marigó / Foto: Ana Sarrión

Avui s’ha presentat la candidatura del PSC de Blanes a la Plaça d’Espanya amb l’assistència d’unes dues-cents persones. L’acte ha estat dirigit per Pere Comas i hi han intervingut Maria Dolors Oms, ex-alcadessa i diversos candidats i candidates, destacant, tots ells, la necessitat de recuperar la il·lusió i de remuntar Blanes per superar la situació d’estancament actual.

En Josep Marigó, candidat a l’alcaldia, ha destacat en la seva intervenció la vàlua i la valentia dels candidats i candidates que conformen la llista per participar en política ens uns moments de molta dificultat social i econòmica i de desencant general. Així mateix ha destacat que Blanes té moltes oportunitats que s’han de saber aprofitat en benefici de tota la ciutadania i de la necessitat de treballar plegats i sumar-se al projecte per posar Blanes en el lloc que li pertoca.

En Nicolàs Laguna, número tres a la candidatura, ha destacat la greu situació econòmica de l’ajuntament provocada per la manca de control de la despesa que ha provocat una situació de més de 8 milions d’euros de dèficit i ha denunciat que encara no s’ha elaborat el  pressupost 2011.

Lourdes Fàbrega, en la seva intervenció, ha apuntat els dos pilars bàsics del programa electoral. El primer és la participació ciutadana i la reactivació dels diversos consells municipals i la creació del Consell de Govern de Barris per millorar les actuacions municipals de manteniment de la via pública. El segon eix és la reactivació econòmica, amb la creació del Consell Econòmic i Social per potenciar el teixit empresarial i la creació de llocs de treball.