Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Blanes i la Federació Espanyola de Patinatge

D’esquerra a dreta, la presidenta del Patinatge Artístic Blanes Fundació, Aurora Castilla; el president de la Federació Espanyola de Patinatge, Carmelo Paniagua, l’alcalde de Blanes, Josep Trias, i Francesc Jansa, president del Comitè de Patinatge Artístic, en el moment de la signatura del conveni de col·laboració

L’alcalde de Blanes Josep Trias ha firmat un conveni de col·laboració amb la Federació Espanyola de Patinatge, per organitzar el 2012 el Campionat d’Europa de Patinatge Artístic de grups “Show” i “Precisió”. La signatura del conveni es va produir fa uns dies, després que la junta de govern de l’Ajuntament de Blanes del passat 17 de març acordés aprovar el citat conveni.

En l’acord municipal s’indica que la competició requerirà “la màxima col·laboració per part de l’entitat blanenca Patinatge Artístic Blanes Fundació Privada. L’Àrea d’Esports no disposa d’estructura per assolir, per sí sola, l’organització d’un campionat d’aquesta índole. És per aquest motiu que serà necessari signar un acord de col·laboració entre l’Ajuntament de Blanes i el Patinatge Artístic Blanes Fundació Privada”. Per aquest motiu, la junta va estimar “un cost aproximat, a càrrec del Pressupost municipal, de 25.000 euros”.

L’objetiu d’organitzat el Campionat d’Europa de Patinatge Artístic a Blanes és, segons va acordar la junta de govern, “reforçar la marca de destinació de turisme esportiu, per tal de projectar i donar a conèixer la vila de Blanes arreu, per tal de promocionar l’esport base, en concret del patinatge. Per tal de donar a conèixer el propi i singular pavelló poliesportiu de la Ciutat Esportiva de Blanes, és necessari col·laborar estretament amb les entitats esportives blanenques i, en aquest cas en concret, amb el Patinatge Artístic Blanes Fundació Privada. Un esdeveniment esportiu d’aquesta índole, el campionat d’Europa de patinatge, que probablement es retransmeti per la televisió, que els mitjans de comunicació i premsa local, nacional i internacional en faran ressò, és una oportunitat i d’interès general per promocionar la vila de Blanes i la Ciutat Esportiva. És un acte esportiu que no es pot desaprofitar”.

Edició: JFG – Foto: Ajuntament de Blanes