La PAHC de Blanes ajudar a ocupar un pis a una familia que no pot pagar el lloguer

Foto: PAHC

Foto: PAHC

La Plataforma d’Afectades per l’Habitatge i el Capitalisme (PAHC) ha facilitat l’ocupació d’un pis a Blanes. Aquesta vegada, al carrrer Jacint Verdaguer del veïnat de Ca la Guidó.

Davant de la absència de resposta de la Generalitat i de l’Ajuntament, la situació d’emergència habitacional que patia una família, a punt de ser desnonada d’un pis de lloguer que no podia pagar, ha fet que l’única sortida hagi estat ocupar un altre habitatge propietat del BBVA.

Foto: PAHC

Foto: PAHC

Per aquesta família en concret els problemes van començar quan el pare va perdre la feina a la construcció l’any passat i no podia pagar els 400€ de lloguer. Ara els ingressos totals de la família que té una filla menor, són el 426 euros de subsidi.

Des de la PAHC de Blanes s’exigeix a l’Ajuntament de Blanes que compleixi de la moció sobre les multes als pisos buits propietat de la banca o de grans empreses, com és el cas de la SAREB -que a més té un 45% de capital públic- que es va aprovar al ple municipal el dia 30 de gener i demanem també que es treballi de forma urgent en la posada en funcionament d’un parc d’habitatge social de lloguer.