Blanes presenta les webs dels Mitjans de Comunicació Locals

L’alcalde de Blanes, Josep Trias, i el tinent d’alcalde de Mitjans de Comunicació Municipals de Blanes, Joaquim Torrecillas, acompanyats del personal tècnic de la ràdio i televisió locals, han presentat aquest matí a la Biblioteca Comarcal les noves webs www.radioblanes.cat www.blanes.tv.

 

Josep Trias ha destacat que amb la posada en marxa d’aquests portals s’amplia el ventall de possibilitats de donar a conèixer el municipi arreu. Tanmateix, ha animat els ciutadans de Blanes a convertir aquestes dues noves webs en el punt de referència informatiu del municipi. 

Per la seva banda, el tinent d’alcalde de Mitjans de Comunicació, Joaquim Torrecillas, ha manifestat sentir-se satisfet de la posada en funcionament de les noves eines de comunicació, agraint al personal de l’empresa municipal el seu treball i el seu esforç. Les dues noves webs tenen informació de les notícies que succeeixen a Blanes, i en el cas de la de televisió hi ha la possibilitat de veure els vídeos de les notícies classificats en diferents categories: actualitat, esports, cultura i gent i ciutat. 

Pel que fa al web de la ràdio, es pot consultar tota la programació, així com escoltar l’emissió en directe o els diferents espais radiofònics que s’han emès.

Edició: JFG – Foto: Ajuntament de Blanes