Sánchez-Camacho i el ministre de l’Interior fan campanya a Blanes amb la presència de membres de la PAH i la PAHC

Jorge Fernández, Alicia Sánchez-Camacho i Enric Millo, aquest matí al Passeig de Dintre

Jorge Fernández, Alicia Sánchez-Camacho i Enric Millo, aquest matí al Passeig de Dintre

La presidenta del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho, ha visitat avui Blanes, la ciutat on va nèixer, acompanyant el ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz i el diputat Enric Millo, en el marc de la campanya electoral per a les eleccions al Parlament Europeu del proper 25 de maig.

Sánchez-Camacho ha afirmat avui que a Europa només hi ha dues opcions: «el pas enrere del PSOE o seguir avançant amb el PP». Així, la presidenta del PPC ha reiterat que «el PP és el vot útil per treure Catalunya i el conjunt d’Espanya de la crisi, crear ocupació i donar oportunitats als joves».

En aquest sentit, ha fet una apel·lació als votants indecisos: «cal que sàpiguen que el PP complirà amb el seu programa electoral i aquest any es podrà començar a baixar impostos». En contraposició a això, ha destacat que «el vot a Rubalcaba, Valenciano i els socialistes catalans és el vot per anar enrere com els crancs, és el vot de més atur i més crisi».

Foto: PAHC de Blanes

Foto: PAHC de Blanes

Per altra banda, la presidenta del PPC ha assenyalat que «CiU no és la CiU del pacte, i ara que tant reclamen diàleg cal recordar als electors que CiU té a les seves esquenes l’acord que va signar davant notari per no pactar amb el PP». En canvi, ha manifestat que «el Partit Popular sempre està disposat a escoltar, a dialogar i a treballar conjuntament per la convivència i per treure els catalans de la crisi».

El grup de polítics del PPC s’ha trobat amb un grup de membres de la PAH i la PAHC, que han realitzat un escarni silenciós quan caminaven pels carrers cèntrics de Blanes, com el carrer Muralla i el Passeig de Dintre, entre les parades del mercat de fruites i verdures.