Sorteig per designar els membres de les meses electorals de les europees del 25-M

Foto: Ajuntament de Blanes

Foto: Ajuntament de Blanes

Aquest matí s’ha celebrat al’Ajuntament de Blanes un ple extraordinari per fer el sorteig dels membres que formaran part de les meses electorals que s’han de constituir en motiu de les eleccions de diputats al Parlament Europeu que se celebraran el diumenge 25 de maig.

El sorteig ha servit per escollir els 306 membres que fan falta per cobrir les 34 meses dels col·legis electorals que hi ha arreu de Blanes. Per a cada mesa s’han hagut de triar nou persones: tres són pels càrrecs titulars de president, primer i segon vocals, i les altres són per cobrir els dos suplents que fan falta per a cadascun dels tres càrrecs.

Durant els propers dies els ciutadans de Blanes que hagin estat escollits per ser membres titulars o suplents d’alguna de les meses rebran una notificació de l’Ajuntament de Blanes. En cas que vulguin recórrer, ho hauran de fer a la Junta Electoral de Santa Coloma de Farners, que serà qui haurà de resoldre les al·legacions que es presentin.

De cara a les Eleccions al Parlament Europeu del 25 de maig, una de les novetats que hi haurà a Blanes pel que fa a les seus on anar a exercir el dret a votar, serà el canvi d’ubicació que hi haurà al barri de Mont-Ferrant. La nova seu electoral estarà ubicada al local social de l’Associació d’Ardaleños y Amigos de Ardales enlloc del local de l’AVV de Mont-Ferrant, on fins ara s’havia allotjat. La nova seu electoral està situada davant de l’anterior ubicació, just a l’altra costat del carrer.