Les platges de Blanes reben els primers banyistes de la temporada

Platja_banyistesEl bon temps que continua fent avui divendres ha tornat a propiciar que, seguint la tònica ja iniciada aquests darrers dies i el darrer cap de setmana, les platges de Blanes hagin tornat a registrar la presència dels primers usuaris de la temporada, alguns fins i tot per fer-hi un bany de mar.

De fet, des del passat cap de setmana en què molts visitants ja van començar a celebrar les vacances de Setmana Santa, les platges del municipi ja van començar a veure’s prou concorregudes.

Tot i que els establiments d’allotjament que hi ha a Blanes no han obert al 100%, els hotels, càmpings i apartaments que sí han decidit fer-ho aquests dies han registrat una bona ocupació, si bé no es disposen encara de xifres definitives.

A banda de la informació que s’ofereix a les Oficines de Turisme de la plaça Catalunya –al centre del municipi- i a la plaça dels Càmpings –al cor de la zona turística- avui divendres i demà dissabte també hi ha una carpa ubicada al bell mig dels Tallers Infantils on també es distribueix informació de la vila, així com els llocs d’interès que es poden visitar.