Xerrada aquest dissabte a Blanes sobre els drets laborals dels joves

El Consell Local de la Joventut (CLJ) de Blanes organitza aquest dissabte 29 de març una xerrada sobre drets laborals encarada als joves. L’acte tindrà lloc a la Biblioteca de Blanes de 11 a 13 hores i participaran membres dels sindicats juvenils Acció Jove (CCOO) i Avalot (UGT), el explicaran la reforma laboral i com afecta als joves.

drets_laboralsTambé es tractaran temes concrets com l’hostaleria, els contractes temporals i les feines de temporada, a més de dedicar un espai per a la resolució de dubtes i casos concrets.

La xerrada, a més, té la intenció d’acostar el Consell als joves no-associats i sorgeix dels darreres debats del CLJ Blanes sobre quin ha de ser el seu paper a la vila. D’altra banda, la idea ha estat ben acollida per la Xarxa de Consells Locals de Joventut i es realitzarà en altres municipis de Catalunya com Badalona, Lleida i Sant Feliu de Guíxols i possiblement també en municipis de les Illes i el País Valencià com Palma i Gandia.

La campanya està organitzada per la Fundació Triangle Jove i té el suport del Consell Nacional de Joventut de Catalunya, el Consell de Joventut de les Illes Balears i el Consell de Joventut de la Comunitat Valenciana.