Activitats a Blanes entre el 27 i el 30 de març

Dijous 27 de març

§ A les 18 hores, a la Biblioteca (Pg. de Catalunya, 2), i dins de la setmana temàtica de Manga i Anime organitzada pels amics de la Cultura Asiàtica de Blanes: Projecció de la pel·lícula infantil El meu veí Totoro.

Divendres 28 de març

§ A les 11,30 hores, a la sala d’actes de l’Hospital Comarcal de Blanes, xerrada: El Tractament Hormonal en el Càncer de Mama, a càrrec de la Dra. Gemma Viñas, oncòloga de l’Institut Català d’Oncologia de Girona. Organitzada per l’AECC Catalunya contra el Càncer.

§ A les 18 hores, a la Biblioteca (Pg. de Catalunya, 2), i dins de la setmana temàtica de Manga i Anime organitzada pels amics de la Cultura Asiàtica de Blanes: Taller de dibuix Manga.

Dissabte 29 de març

§ De 9 a 14 hores, al Pg. de Dintre, davant de l’Ajuntament, i organitzada per l’AECC Catalunya contra el Càncer, dins del Dia Mundial del Càncer de Còlon i Recte: Taula informativa: El càncer de còlon arriba sense avisar.

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i organitzats per l’Asociación Andaluza de Ardaleños y Amigos de Ardales amb motiu de la celebració del Día de Andalucía a Blanes: Cantes y coplas de Málaga, amb Antonio Contreras, al cante, Araceli González, copla, y Alberto Torres, a la guitarra.

Diumenge 30 de març

§ A les 19 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i organitzat per Asociación Andaluza de Ardaleños y Amigos de Ardales amb motiu de la celebració del Día de Andalucía a Blanes: Fusió de Cultures, amb Josep M. Piguillem, amb “Pianíssim”, Rosa Baena, cantant, i Alberto Torres, a la guitarra.