Trobada familiar Vives – Llorens a Blanes

Cliqueu sobre la foto per ampliar-la

Clicar a sobre de la foto per ampliar-la

L’any 1920 els quatre germans Vives-Llorens de Blanes: Salvador, Miquel, Pere i Carles es varen fer aquesta foto amb les seves dones: Francisca Frigola, Joaquima Bota, Maria Garriga i Rosa Puig, i la mare dels quatre nois, Joaquima Llorens que els va cuidar juntament amb la seva germana que no tenia fills des de ben petits, quan el seu marit, de Can Compte, va morir d’una pulmonía tornant d’un viatge a Cuba.

A la foto també es pot veure la descendència que començaven a tenir: per la dreta Lola Vives Bota, (filla d’en Miquel i la Joaquima), el seu germà Josep Vives Bota i a la falda de l’àvia en Josep Vives Puig, (fill d’en Carles i la Rosa.) Al costat l’Aurora Vives Garriga, ( filla d’en Pere i la Maria.) Darrera el més gran de tots, Jaume Vives Frigola (fill d’en Salvador i na Francisca).

vives_llorens2

Clicar a sobre de la foto per ampliar-la

El passat diumenge, 94 anys després, i fins a 6 generacions més tard, una setantena de persones de les quatre branques es va retrobar a Blanes en un conegut restaurant per celebrar un dinar de germanor. Els majors van posar a prova la seva memoria i els més menuts es van sorprendre de trobar cares blanenques conegudes amb qui no sabien que compartien sang.

L’esdeveniment va quedar va quedar reflectit a la foto que reproduïm.

Text: Anna Torrent

Un pensament a “Trobada familiar Vives – Llorens a Blanes

  1. Dolors Robert Vives

    Va ésser un dinar molt emotiu per mi, fa 45 anys que vaig deixar Blanes per anar a viure a Barcelona casada amb en Joan, moltes cares ja se me havien esborrat de la memòria i va fer molta il-lusió recordar-les, conservo en bon record d´aquest dia, envio una forta abraçada a tots. Dolors.

Els comentaris estan tancats.