Activitats a Blanes els dies 28 de febrer, 1 i 2 de març

Divendres 28 de febrer

El Rei Carnestoltes / Foto: JFG

El Rei Carnestoltes / Foto: JFG

§ De 9,30 a 10 hores, pels carrers de Lope de Vega, de Joan Salvat Papasseit, de Ca la Guidó i de Santiago Rusiñol: Rua de Carnaval de l’escola bressol de Ca la Guidó.

§ De 9,45 a 10,45 hores, pels carrers del Vilar Petit i de Mas Vaixeller, Av. de l’Estació, i carrers del Canigó, d’Arnau Gatell i de les Gavarres, fins al Parc de Bru i Centrich, i tornada: Rua de Carnaval de l’INS Sa Palomera.

§ D’11 a 12,15 hores, pels carrers de la Salut, de Jaume Ferrer, de Raval, i de la Muralla, Pg. de Mar i carrers Ample i de la Salut: Rua de Carnaval del col·legi Sta. Maria.

§ De 15 a 16 hores, pels carrers de Lope de Vega, de Jacint Verdaguer, de Joan Alcover, de Josep Alemany Borràs, de Ramon Llull, de Jacint Verdaguer, de Ca la Guidó, de Miguel de Cervantes i de Lope de Vega: Rua de Carnaval de l’escola Mn. Joan Batlle.

Carnaval 2013 a Blanes / Foto: JFG

Foto: JFG

§ De 15 a 17 hores, pel Pg. de Sta. Bàrbara, carrers de l’Abat Oliva, d’Àngel Guimerà, de Lluís Millet, de l’Abat Escarré i de l’Abat Oliva, i Pg. de Sta. Bàrbara: Rua de Carnaval del col·legi Cor de Maria.

§ De 15,15 a 16,30 hores, pels carrers de Rubén Darío, del Ter, de Provença i de les Gavarres: Rua de Carnaval de l’escola Pinya de Rosa i de l’escola bressol Can Borell.

§ De 15,30 a 16 hores, a l’Av. de Catalunya: Rua de Carnaval de l’escola bressol municipal La Plantera.

§ A les 20 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, ubicada al Pg. de dintre, 31: Presentació del nou CD Sardanes per escoltar, de la Banda i cobla del Col·legi Sta. Maria.

Dissabte 1 de març

§ A les 16,30 hores, al Pg. de Dintre: Carnavalat. Taller de barrets, màscares i maquillatge, a càrrec de la Cia. La Fera Ferotge.

§ A les 17,30 hores, al Pg. de Dintre: Visca Visca Carnaval!!. Espectacle d’animació i ball a càrrec del grup Rovell d’Ou.

§ De 18 a 21 hores, a la Pl. d’Espanya: Xocolata gratuïta.

§ A les 18,30 hores, per diferents carrers del Centre.Batucada de Carnaval, a càrrec del grup Rovell d’Ou.

§ A les 19,30 hores, amb el recorregut Pl. de Catalunya, Pg. de Mar, C. Ample i Pg. de Dintre: Cercavila arribada del Rei Carnestoltes.

§ A les 20 hores, al Pg. de Dintre: Pregó del Rei Carnestoltes.

§ A les 16,30 hores, a la Pl. de Montserrat Roig, i organitzada per l’Associació Cultural el Volcán: Festa de Carnaval 2014.

Diumenge 2 de març

§ A les 17 hores, amb el recorregut Av. de Jaume I, Pl. de la Solidaritat, Rbla. de J. Ruyra, Pl. de Catalunta i Pg. de la Marina: Desfilada de carrosses i comparses de Carnaval.