El PSC de Blanes presenta la proposta de creació del Consell de Govern de Barris a les juntes veïnals

Més de 70 persones, rerepresentants d’una vintena de juntes d’associacions de veïns, van participar a la trobada. Josep Marigó, en nom del PSC, va presentar el passat dissabte dia 5 la proposta de creació del Consell de Govern de Barris, òrgan de participació entre el govern municipal i les juntes veïnals per canalitzar les demandes, fer-ne el seguiment i prioritzar temes de manteniment de la via pública, dels parcs i zones verdes. Aquest consell també servirà per informar a les juntes veïnals dels processos de llicències d’obres o d’activitats que puguin alterar la mobilitat o la vida quotidiana dels barris.

La proposta va ser acollida molt favorablement pels diferents representats veïnals que van intervenir ja que, majoritàriament, tenen la sensació de que l’Ajuntament no atén les seves demandes, no els contesta els escrits presentats ni els convoca per donar-los resposta a les qüestions plantejades.

El PSC es va comprometre a crear una oficina tècnica per canalitzar i resoldre les peticions veïnals i que sigui una comissió de l’esmentat consell qui en faci el seguiment. D’aquesta manera el govern municipal s’obligarà a donar les explicacions necessàries sobre l’estat de cada tema plantejat per les associacions de veïns.

En resposta a preguntes dels assistents, en Josep Marigó va manifestar amb rotunditat que “davant dels problemes, busquem solucions, davant dels reptes, treballem per resoldre’ls, i no ens conformem ni ens amaguem quan les coses no funcionen ja que el nostre interès és el benestar de la ciutadania”.