Activitats a Blanes entre el 20 i el 23 de febrer

Dijous 20 de febrer

§ A les 15,15 hores, a l’escola Joaquim Ruyra (C. de Méndez Núñez, 49,) i dins del cicle de xerrades – espai de debat: Internet i les xarxes socials. A càrrec d’Alexandre Maset, psicòleg, coach i assessor familiar. Gerent del Grup Vida. Escola d’Intel·ligència Emocional (VEIE).

§ De 20,20 a 21,45 hores, a la sala de socis del Primer Casino de Blanes (Pg. de Pau Casals, 36), i dins del cicle de xerrades sobre Arts i Oficis a la Vila de Blanes: Cases amb jardí, a càrrec de Lluís Amat, editor de la revista El Celobert.

Divendres 21 de febrer

aitor-libro§ A les 19 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16): Presentació del llibre «Els nous blanencs. Joves i immigració», d’Aitor Roger, a càrrec d’Eric Bertran, sotsdirector de la Fundació Nous Catalans.

§ A les 20 hores, a Casa Saladrigas (C. de Roig i Raventós, 2): Inauguració de l’exposició «Els nous blanencs. Joves i immigració». Textos i fotografies d’Aitor Roger.

jordi_tosas

Jordi Tosas

§ A les 21,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): Acte de reconeixement a Jordi Tosas Robert, alpinista blanenc, amb la projecció de l’audiovisual «Amb F d’Alpinisme, una filosofia d’alpinisme». Organitzat pel Centre Excursionista de Blanes.

§ A les 22 hores, a Morralla, Espai Creatiu (Av. de l’Estació, 70 -nau 4-): Concert de Trogloditas i Electric Fly Killer. Preu: 7 euros.

Dissabte 22 de febrer

§ De 9,30 a 19 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes, i organitzat pel Club Twirling Blanes: Campionat Zona 1 Base de Twirling.

§ De 10,30 a 12 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2): Pentinats de conte, amb Taleia Cultura. Taller per a infants acompanyats d’un adult.

§ De 12,30 a 14 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2): Pentinats de conte, amb Taleia Cultura. Taller per a infants acompanyats d’un adult.

§ De 16 a 19 hores, a la pista groga de la Ciutat Esportiva de Blanes: Taekwondo. Trobada esportiva infantil. Organitzada per ITS Blanes.

Diumenge 23 de febrer

§ De 9,30 a 13 hores, als voltants de la Ciutat Esportiva de Blanes: III Duatló Popular BTT Ciutat Esportiva de Blanes. Organitzat pel Club Triatló Blanes.

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): Rialles Blanes: “Chapertons” posa en escena l’espectacle de teatre còmic Goma Gom.