Activitats a Blanes els dies 8 i 9 de febrer

Dissabte 8 de febrer

§ De 10 a 12 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i dins l’espai Nascuts per llegir: Taller «Explicar contes: Què, qui, on, quan, per què, per a què i com?» a càrrec d’Eva González (activitat per a pares).

§ A les 20 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26,) i organitzat per la Casa de Andalucía de Blanes, com a acte de celebració del Día de Andalucía: Espectacle de cant i ball flamencs dedicat a la província de Còrdova, a càrrec de Miguel de Tena, cantaor, Rubito hijo, cantaor, i Antonio Carrión, a la guitarra, amb les actuacions del Coro Rociero Bahía de Blanes de la Casa de Andalucía de Blanes i dels Cuadros de Baile de la mateixa entitat.

Diumenge 9 de febrer

§ De 9,30 a 19 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes, i organitzat pel Club Twirling Blanes: Campionat Zona 1 Base de Twirling.

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26.Rialles Blanes: Campiquipugui”posa en escena l’espectacle de teatre musical i titelles “El gat amb botes”.

§ A les 19 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16), i dins del II Cicle de Jazz al Centre: Concert a càrrec de Casual Meeting Quintet (Alba Careta, trompeta i veu, Santi Careta, guitarra, Lucas Martínez, saxo tenor, Rai Ferrer, contrabaix, i Ricard Molina, bateria).