Activitats a Blanes els dies 30 i 31 de gener i 2 de febrer

Dijous 30 de gener

§ A les 19,30 hores, al Pg. de Dintre, davant de l’Ajuntament, i dins dels actes de celebració de la Setmana per la Pau: Lectura del Manifest per la Pau, acompanyada de tastet musical a càrrec de la Coral de l’Escola de Música del Col·legi Sta. Maria.

§ A les 20 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16), conferència a càrrec de Maria Àngela Sagrera, historiadora blanenca: Aproximació a l’art medieval: El romànic.

§ A les 20 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca (Pg. de Catalunya, 2), i dins del cicle de conferències organitzats amb motiu de la commemoració del 50è aniversari dels Premis Recvll: Conferència de David Jou.

Divendres 31 de gener

§ A les 19 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2): Acte de lliurament de fons als projectes de cooperació amb el tercer món.

Diumenge 2 de febrer

§ De 8 a 18 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes: 7a prova del Circuït Català de Bàdminton. Organitzada pel Club Bàdminton Blanes

§ A les 19 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), posta en escena de Afterplay, de Brian Friel.

§ A les 19 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16), i dins del II Cicle de Jazz al Centre: Concert a càrrec d’LGT (Luís González, piano i composicions, Joan Solà-Morales, contrabaix, i César Martínez, bateria).