Activitats a Blanes els dies 24, 25 i 26 de gener

Divendres 24 de gener

§ A les 19 hores: Acte d’inauguració del nou espai Biblioteca Jove, ubicat als baixos de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), a l’espai on anteriorment hi havia l’oficina de Turisme.

Dissabte 25 de gener

§ A les 19 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament (Pg. de Dintre, 31): Acte de presentació del núm. 16 de la revista Blanda, la publicació de l’Arxiu Municipal de Blanes, a càrrec dels responsables de l’Arxiu i dels autors de les recerques.

Diumenge 26 de gener

§ De 9 a 14 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes: Fase final prebenjamí de futbol sala, de Catalunya, organitzada per la Federació Catalana de Futbol.

§ A les 13 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí), 15, i organitzat per l’Agrupació Pessebrista de Blanes: Acte de lliurament de premis del 84è Concurs de Pessebres.

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26) Rialles Blanes: La Companyia del príncep Totilau posa en escena l’espectacle de teatre i tradicions «El país del pa amb tomàquet».

§ A les 19 hores, a l’auditori del Centre Catòlic de Blanes (C. de Roig i Jalpí, 15), i dins del II Cicle de Jazz al Centre: DesTRIO + Isabel Membrilla. David Montero, saxo tenor, Pol Maresma, contrabaix, Ricard Molina, bateria, i Isabel Membrilla, convidada al piano.