Moviments de terra per construir el col·legi Sa Forcanera de Blanes


A principis d’aquest any han començat les obres per construir el col·legi Sa forcanera de Blanes. Les obres es van adjudicar a finals de l’any passat a la UTE Acsa, Obras e Infraestructuras SA & Electromecànica Soler SL, i compten amb un termini d’execució d’un any.

La inversió inicial de la Generalitat es de 2,5 milions d’euros. Els últims dies s’ha fet el tancament del recinte i s’han encetat les obres d’aplanament del terreny.

Foto: JFG

Foto: JFG

L’edifici del col·legi Sa Forcanera acollirà dues línies. Tindrà una superfície de 4.639 metres quadrats dins d’una parcel·la de 10.475. Els terrenys formen part del Pla Parcial Costa Brava i estan situats a tocar de la carretera d’accés a la Costa Brava.

El futur centre educatiu constarà de tres blocs: el primer d’educació infantil amb planta baixa, tres patis protegits pel joc dels infants, i un annex per la biblioteca i les aules de reforç i desdoblament. El segon bloc consta de planta baixa i planta on hi ha educació de primària, la zona de serveis i les aules en planta baixa i primera per crear un pati tipus claustre, amb accés a les classes i al menjador. Finalment, al tercer bloc hi ha la sala polivalent/gimnàs i l’AMPA.