L’ANC de Blanes recollirà aquest cap de setmana signatures per la independència

Foto: Víctor Colomer

Foto: Víctor Colomer

Davant la possbilitat que la consulta prevista pel 9 de novembre no es pugui realitzar l’Assemblea Nacional de Catalana (ANC) ja fa mesos que recull signatures per demanar al Parlament de Catalunya que dugui a terme totes les iniciatives polítiques perquè es pugui realitzar.

Es demana que, «en cas que l’Estat Espanyol no permeti, impedeixi o dilati la celebración d’una consulta democràtica o unes eleccions plebiscitàries, o no en reconegui el resultats» aquesta petició popular sigui entesa com un vot «perquè el representants electes del poble de Catalunya declarin la independendència d’acrod amb el dret internacional».

L’assemblea territorial de Blanes de l’ANC posarà en marxa aquesta campanya aquest proper cap de setmana instal·lant diferents punts de recollida de peticions a la vila. Per aquestes primeres jornades, els dies 11 i 12 de gener, s’han previst punts de recollida a : Passeig De Dintre (davant l’Ajuntament); al passeig de mar (entre el pàrquing subterrani i el monument a la sardana); a la plaça Verge Maria, c/ Sebastià Llorens (al costat de la parada de bus) i també al número 28 del carrer Muralla, Casal d’entitats La Cooperativa. Per qüestions de logística aquests llocs poden variar lleugerament. Els horaris del dissabte 11 seran de 10 a 20h. i el diumenge de 10 a 14 h.

Segons ha declarat el portaveu de l’ANC de Blanes, Tomàs Bedós, «la intenció de l’ANC és donar a conèixer aquesta campanya al conjunt de la ciutadania de Catalunya, pel que tenim previst seguir sortint al carrer al llarg dels propers mesos i fer arribar aquesta iniciativa a tots els racons de Blanes, amb paradetes i actes diversos».