La PAHC de Blanes demana a Endesa que no talli l’electricitat a les persones que no poden pagar el rebut

Un grup d’una veintena de persones de la Plataforma d’Afectades per l’Habitatge i el Capitalisme (PAHC) s’han concentrat aquest matí enfront de l’Ajuntament de Blanes i després s’han dirigit a l’oficina que Endesa té en la Rambla Joaquim Ruyra.

Els membres de la PAHC han cridat diverses consignes mentre dos persones del col·lectiu s’han reunit amb el director de l’oficina, per demanar-li que la companyia restableixi el subministrament d’electricitat a diverses persones que resideixen a la ciutat i a les quals se’ls ha tallat el subministrament per no pagar els rebuts.

Foto: JFG - Blanesaldia.com

Foto: JFG – Blanesaldia.com

També, han repartit fulls entre les persones que passaven pel lloc, explicant el motiu de la movilització. En el text expliquen que «tot i que el Parlament de Catalunya ha aprovat una resolució en contra dels talls de subministraments durant els mesos d’hiver, la realitat és molt diferent. És pero això que:

1.- Ens oposem als talls indiscriminats de subministraments.
2.- Denunciem el risc d’electrocució que corren les persones que es veuen en la necessitat de punxar el llum per supervivència.
3.- Ens oposem a les pujades de preu dels subministraments
4.- Exigim una tarifa solidària per les persones sense recursos i en risc habitacional».