Votacions per triar el graffiti que decorarà la Biblioteca Jove de Blanes

3-Concurs GraffitisEl vestíbul de la Biblioteca Comarcal de Blanes allotja fins el 20 de desembre els treballs que s’han presentat al Concurs de Graffitis convocat a principis de novembre. L’objectiu és seleccionar l’obra que decorarà una de les parets de la nova sala d’aquest equipament cultural, la Biblioteca Jove. El nou servei estarà ubicat a l’espai que fins fa uns mesos allotjava les dependències de Turisme.

La idea d’endegar el concurs de graffitis va sorgir amb un doble objectiu. Per un costat, per promoure i impulsar la creativitat dels joves artistes i, per l’altre, per atraure el públic jove perquè utilitzin aquest nou equipament pensat expressament per a ells. Finalment, la convocatòria ha comptat amb la participació de dos originals: un està signat amb el pseudònim de Odye, i l’altre amb el nom de The Chispis.

2-Concurs GraffitisTots dos treballs estan exposats perquè els joves que tinguin entre 15 i 23 anys puguin votar el que considerin millor, amb l’únic requisit de presentar el seu DNI a la Biblioteca. El concurs es va dirigir a joves artistes que tinguin entre 15 i 23 anys, que havien de presentar una proposta de graffiti que tingués com a temàtica la relació entre els joves i la lectura. La superfície que haurà de decorar el disseny guanyador és una paret de 6 metres de llarg per 2’75 metres d’alçada

Les votacions es tancaran el 20 de desembre a les 20’30 h i el seu resultat es donarà a conèixer just l’endemà dissabte, 21 de desembre, a través de les webs de l’Ajuntament de Blanes i de la Biblioteca Comarcal. El guanyador o guanyadora del concurs serà qui s’encarregarà de fer realitat la seva creació sobre la paret de la Biblioteca Jove i se li lliuraran 250 € com a premi.

Un cop s’hagi pintat el graffiti, la inauguració d’aquest nou servei cultural està previst que es faci a mitjans de gener de 2014.