Albert Codinachs guanya l’International Grand Prix Vila de Blanes 2011 en classe Europa

El títol d’una de les proves més prestigioses que organitza el Club de Vela Blanes durant l’any s’ha quedat a casa gràcies a la bona actuació durant tota la regata d’Albert Codinachs, que ja fa temps que s’ha consolidat com un dels millors regatistes juvenils de la classe a nivell internacional. El podi de la classe el completen el francès Sylvain Notonier i el suec David Kölby.

Albert Codinachs, actual campió d’Europa juvenil, s’ha mantingut en la seva primera posició a les classificacions del International Grand Prix Vila de Blanes. Tot i que en la quarta prova el danès Tobias Hemdorff, subcampió del món de la classe, s’ha collocat a només un punt del blanenc, en la última prova ha baixat a la quarta posició i Codinachs ha pogut mantenir-se al capdavant. El podi de la classe el completen el francès Sylvain Notonier i el suec David Kölby.

 

En 420, la parella francesa Jennifer Poret i Louise Chevet ha aconseguit el primer lloc. Tot i l’estreta persecució de les catalanes, Bàrbara Cornudella i Sara López, que han aconseguit avançar-les en la última prova, Poret i Chevet s’han mantingut i han deixat la segona posició a les catalanes. El podi el tanca la parella francesa formada per Martin Aumont i Paul Davisard.

Foto: Club Vela Blanes