650 jugadors de futbol sala base competiran a la Ciutat Esportiva Blanes aquest cap de setmana

esport_baseLa Ciutat Esportiva Blanes allotjarà els propers divendres 6 i dissabte 7 de desembre la 3a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala, que comptarà amb una representació de jugadors base d’arreu de Catalunya.

La competició està organitzada per la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, així com de diverses institucions, empreses i entitats. Aquest és el segon any consecutiu en què la Federació aposta per la Ciutat Esportiva Blanes perquè allotgi aquest esdeveniment, després de l’èxit que va suposar al 2012.

En aquesta nova edició dels Campionats Comarcals hi participaran les categories benjamí, aleví, infantil i cadet masculí, així com la de cadet femení. En total, hi haurà 54 seleccions participants que provenen de diferents delegacions, i que suposen un total de 648 esportistes, així com de 162 tècnics. Segons dades de la organització, si a aquesta xifra afegim la dels acompanyats que vindran per seguir de prop la competició, s’estima que durant dos dies la Ciutat Esportiva Blanes atraurà l’atenció d’unes 1.500 persones de públic.

El divendres 6 de desembre està previst que es juguin els partits corresponents a la Fase de Grups en totes les categories. L’endemà dissabte dia 7 serà el torn de la Fase Final; a 2/4 de 10 i a 2/4 d’11 del matí es jugaran les dues semifinals, mentre que a les 12 h es disputarà el partit per dirimir la tercera i la quarta posicions, i a les 13 h la final que decidirà el Campió i Sots-Campió.

Una vegada s’hagin jugat les finals, la competició es tancarà amb l’acte de lliurament de trofeus als quatre millors classificats per categoria. Des de l’organització s’ha destacat que els Campionats Comarcals de Futbol Sala Base suposen la gran festa del futbol sala català per la gran representació que hi ha d’aquests esportistes.