La manca de vent impedeix realitzar les proves del primer dia de l’International Grand Prix Vila de Blanes

Els participants al  l’International Grand Prix Vila de Blanes no han pogut començar cap de les proves programades per ahir, primera jornada del campionat. Tot i que al migdia ha arribat vent de Garbí que ha posat als participants a l’aigua, de seguida ha baixat i ha acabat morint.

Durant la competició d’enguany s’espera que els components de les flotes d’Europa i 420 puguin disputar les proves amb gran rivalitat, ja que es compta amb la participació de regatistes d’arreu del món de gran nivell. Els més entregats però seran els catalans de la classe Europa, els quals competeixen pel Campionat de Catalunya.

Les previsions  meteorològiques per als propers dies de competició però, de moment no són gaire optimistes ja que indiquen vent fluix que dificultarà l’execució de totes les proves. L’International Grand Prix Vila de Blanes està organitzat pel Club de Vela Blanes i la Federació Catalana de Vela. Els regatistes catalans esperen poder entregar-se a fons pel Campionat de Catalunya de la classe Europa ja que aquest any el Grand Prix és puntuable per aquest campionat.

Edició: José Fernández – Foto: Club Vela Blanes