Salvador Balliu va visitar el Centre d’Educació Especial Ventijol de Blanes i el Club de Vela

balliu_ventijolEl president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, va visitar ahir dijous el Centre d’Educació Especial Ventijol de Blanes. En el transcurs de la visita, Balliu ha estat acompanyat per l’alcalde de la població, Josep Marigó; el director del centre escolar, Xavier Hernáez, i la presidenta de l’AMPA, Mercè Navarro.

La visita ha servit perquè el president de l’ens conegués in situ la bona tasca que des d’aquest centre d’educació especial es duu a terme diàriament amb molts nens i nenes de la comarca de la Selva. En el transcurs de la visita, Balliu i la resta d’acompanyants han pogut visitar totes les classes del centre i, també la piscina terapèutica Jordi Kemmer, al mateix centre.

La piscina Jordi Kemner l’utilitzen habitualment alumnes de la comarca de la Selva que han estat matriculats en el CEE Ventijol. Des de la seva posada en marxa, la piscina s’ha anat obrint per realitzar teràpies diverses d’hidroteràpia a socis d’entitats que atenen persones afectades per alguna malaltia o discapacitat física, com per exemple gent gran, malalts de fibromiàlgia o Parkinson, entre d’altres. També hi ha usuaris particulars que fan rehabilitació segons indicacions del metge i, fins i tot, nadons o nens petits que requereixen una piscina climatitzada.

Salvador Balliu i Jaume Nualart / Foto: La Selva Comunica

Salvador Balliu i Jaume Nualart / Foto: La Selva Comunica

Posteriormente, Balliu va visitar les instal·lacions del Club de Vela Blanes, on s’ha trobat amb el Amadeu Nualart, president de la institució. Durant la visita, el Balliu es va interessar per l’estat de les obres de remodelació, que després ha pogut visitar. També ha mostrat interès per les iniciatives que relacionen la vela amb l’INS Serrallarga, l’institut de la vela, la vela adaptada i les seccions esportives.