Projecció de «Town Of Runners» al Centre Catòlic de Blanes


L’Associació AFNE de nens i nenes d’Etiòpia i la botiga especialitzada en productes multiculturals talaku.es han unit esforços per portar a Blanes el documental Town Of Runners. El Grup de Fondistes de Blanes també col·labora en l’organització de l’esdeveniment.

El reportatge mostra la vida d’un grup de joves atletes de Bekoji, una petita comunitat rural d’Etiòpia. Les quatre medalles d’or que va guanyar el país a les proves d’atletisme dels Jocs de Pequín, van ser aconseguides per atletes d’aquesta comunitat on els nois i noies s’entrenen diàriament per arribar a competir internacionalment.

docuUna història que ha aconseguit guanyar el Premi del Públic al Bolder Life Festival de Denver, el de Millor Documental al Barcelona Sports Film Festival i ser projectat a la secció oficial del Sheffield Doc/Fest 2012 de Regne Unit i del Tribeca Film Fest de New York.

La projecció es farà el proper 15 de Novembre, al Centre Catòlic de Blanes i l’entrada serà de 3 euros. L’acte serà presentat pels corredors Xavier Marina i José Luis Blanco. Durant el visionat hi haurà servei de mainadera i es podrà comprar el DVD de la pel·lícula amb la finalitat de recollir finançament pels projectes que AFNE porta a terme a Etiòpia, com el Centre MaternoInfantil de Muketuri.