Activitats a Blanes els dies 8, 9 i 10 de novembre

Divendres 8 de novembre

§ A les 18 hores, a la sala infantil de la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2, i dins l’espai Hora del conte: Concert de poesia a càrrec de Pepa Contes (any Joana Raspall).

§ A les 22 hores, a l’Espai Creatiu Morralla, ubicat a l’Av. de l’Estació, 7 -Nau 4-.Actuació en directe de The Pajaros + Regreso al Vicio (entrada gratuïta).

§ A les 18,45 hores, a Casa Saladrigas (C. de Roig i Raventós, 2), i organitzat per GIF Blanes i l’Ajuntament de Blanes: Inauguració del 1r Blanes Photo Festival -V Congrés de Jurats de Fotografia de Catalunya-.

§ A les 19 hores, a Casa Saladrigas i dins del 1r Blanes Photo Festival -V Congrés de Jurats de Fotografia de Catalunya-: Xerrada de presentació a càrrec de Lancy Dodem, portaveu de la Fundació Vicente Ferrer: Dones, la força del canvi a l’Índia.

Dissabte 9 de novembre

§ De 16,30 a 20 hores, a Casa Saladrigas (C. de Roig i Raventós, 2), i dins del Blanes Photo Festival -V Congrés de Jurats de Fotografia de Catalunya-, organitzat per GIF Blanes i l’Ajuntament de Blanes: Taller-workshop Photoshop, amb Albert Puche.

§ A les 17 hores, al C. Ample, davant de la Font Gòtica, i organitzat per l’ABBC, dins la promoció de tardor de dinamització del centre comercial: Sorteig de xecs de compres.

Diumenge 10 de novembre

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): Rialles Blanes: Teatre Nu posa en escena l’espectacle de teatre i objectes Raspall.

 

A les 22 hores, a l’Espai Creatiu Morralla, ubicat a l’Av. de l’Estació, 7 -Nau 4-.
Actuació en directe de The Pajaros + Regreso al Vicio (entrada gratuïta).