Preparatius per la consulta per la independència a Blanes

Des de fa uns mesos que un grup de gent de Blanes ens anem reunint per organitzar una consulta sobre la independència de la nació catalana al nostre municipi. Blanes Decideix és l’entitat que organitzarà el referèndum a la nostra vila. Aplega persones que provenim de diferents associacions blanenques.

La consulta serà el 10 d’abril de 2011. Volem que la ciutadania blanenca pugui expressar lliurement i democràtica la seva voluntat a les urnes sobre si la nació catalana s’ha de constituir o no en estat independent dins una Europa unida.

 

Més de 600.000 catalans i catalanes ja han votat en els referèndums que, en diverses onades, des d’Arenys de Munt, s’han anat celebrant arreu de la geografia del Principat, i el proper 10 d’abril serà el torn de Blanes i de Barcelona, capital de Catalunya.

Per aconseguir portar a terme la consulta necessitem que el màxim nombre de gent doni suport a Blanes Decideix. I com es pot fer això?

Doncs, per exemple, fent-se voluntari de la consulta. Tothom que ho desitgi es pot fer voluntari entrant a la pàgina web de Blanes Decideix (www.blanesdecideix.cat) i omplint i enviant el formulari que hi pot trobar.

Una altra forma de donar-nos suport és fent una aportació econòmica a Blanes Decideix al següent número de compte de Banc de Sabadell: 0081 01 20 310001185020

Per finançar la consulta també podeu comprar la samarreta de Blanes Decideix. En tenim en diferents talles i la podeu trobar en aquestes botigues:

–       BM: Passeig de Dintre, 36. Matí: dissabtes. Tarda: de dilluns a dissabte.

–       Magda G. Boutique: C/ Mercaders, 16. De dilluns a dissabte, matí i tarda. (Tancat per vacances del 30 de novembre al 10 de desembre, ambdós inclosos).

També tenim guardioles per recollir aportacions als següents establiments: També tenim guardioles per recollir aportacions als següents establiments: a l’estanc Pla, la botiga de roba BM, el cafè Terrassans, el bar del Teatre de Blanes, papereria Bitlloch, carnisseria Can Queldra, el Bar Rafel, Magda G. Boutique, Can Borràs, pastisseria Orench, joieria Puigdemont, la Taverna de l’Esteve, joguines Patufet i l’Àncora, Restaurant El Sorrall i Raval 40 La Cuineta.

Per saber més coses de Blanes Decideix , a més de la pàgina web, som al facebook, ens podeu trucar al 630.231.622 o 610.384.839 o enviar-nos un correu electrònic a  info@blanesdecideix.cat